Jóga inspirációk

Könyvajánló: Stefania De Mitri - Jóga, ahogy Te szereted!

2018. október 04. - YogaGirl

Tegnap egy Líra könyvesboltban leltem rá erre a csodás kiadványra, melyben 396 gyakorlókártya található. Szerintem ez mindenkinek nagyszerű segítség lehet, akár kezdő oktatóként, akár otthoni gyakorlóként, hogy összeállítson egy gyakorlat sorozatot.

jogakonyv.jpg

A könyv különlegessége, hogy rengeteg ászanát tartalmaz fényképekkel az egyik oldalán, hátul pedig gyakorlati útmutatót, a jótékony hatásait, terápiás javallatokat. Az ászanák mellett pránajáma, bandha és mudra kártyák is megtalálhatók benne, illetve bemelegítő gyakorlatok, vagy akár a hagyományos napüdvözlet elemei.

img_2191.JPG

A lapok kártyákra szedhetők az előre perforált vonalak mentén, számozottak és színekkel is csoportosítva vannak, így bármilyen sorozatot össze tudunk állítani belőle. Nagy segítség a háromféle jegyzék a könyv elején, ahonnan gyorsan ki lehet keresni név, csakra vagy betegségek, szervek alapján a megfelelő kártyákat.

img_2192.JPG

Legyen szó bármilyen fizikai, pszichológiai és energetikai igényről, a kártyák egymás után történő használatával folyamatos és eredeti gyakorlást lehet kialakítani.

img_2193.JPG

img_2194.JPG

Megvásárolható: Líra

A bejegyzés trackback címe:

https://jogainspiraciok.blog.hu/api/trackback/id/tr4714281269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása