Jóga inspirációk

Könyvajánló: Stefania De Mitri - Jóga, ahogy Te szereted!

2018. október 04. - YogaGirl

Tegnap egy Líra könyvesboltban leltem rá erre a csodás kiadványra, melyben 396 gyakorlókártya található. Szerintem ez mindenkinek nagyszerű segítség lehet, akár kezdő oktatóként, akár otthoni gyakorlóként, hogy összeállítson egy gyakorlat sorozatot.

jogakonyv.jpg

Tovább

Jógakerék

2018. augusztus 27. - YogaGirl

Itthon még úgy vettem észre nem olyan elterjedt jóga eszköz a jógakerék, elvétve találtam 1-2 stúdiót, ahol már használják. Pár hónappal ezelőtt beszereztem egyet, mert nagyon szimpatikusnak tűnt a külföldi oldalakon, mennyi mindenre lehet használni, de végül a férjem kezei között kötött ki, aki pedig nem egy jógás típus.

jogawheel5.jpg

Tovább

Könyvajánló: Szvámi Ráma - Élet a Himalája mestereivel

2018. augusztus 06. - YogaGirl

Szvámi Ráma egy indiai bráhmana családban született jógi, aki Tibet és India sok nagy tiszteletnek örvendő tanítójával kapcsolatot tartott. Szellemi életének, ami döntően a hegyi remeteség jegyében telt, rengeteg csodás epizódjáról számol be Élet a Himalája Mestereivel című könyvében.

covers_15587.jpg

Tovább

Uralkodj az egódon!

2018. július 28. - YogaGirl

Az egyik fontos tanács, főleg kezdőknek, hogy ne foglalkozzanak mással jógaórán, csak magukkal. Ne a többieket lessék, hasonlítgassák magukat hozzájuk, hanem a saját mozdulataikra figyeljenek, a saját jelenüket éljék meg. A kezdeti felfedezések és néhány sikerélmény után ez már menni is szokott, de azért vannak néha azok a napok, amikor nem sikerül teljesen kizárni a külvilágot és lehet még az önbizalmad is kap egy pofont.

98f12b63a56e9441b2dcffc657ee31b8.jpg

Tovább